kupuj na rate Kupuj na rate
kupuj na rate Usluga isporuke
kupuj na rate Sastavljanja namještaja
 
Brabantia - kvalitet, luksuz i pristupačnost:  Vaš dom zaslužuje najbolje!

U svijetu brzih promjena i stalnih inovacija, postoje brendovi koji su uvijek bili tu, postavljajući standarde kvaliteta i elegancije. Jedan od takvih brendova je Brabantia. Sa skoro stogodišnjom istorijom, Brabantia je sinonim za vrhunski kvalitet, izuzetan dizajn i beskompromisnu trajnost.

image-responsive

Istorija Brabantia brenda seže sve do 1919. godine, kada je osnovan u malom gradiću u Holandiji. Tada, kao i danas, glavni cilj kompanije bio je stvaranje proizvoda koji ne samo da su praktični, već su i lijepi, te dugotrajni. Od tada, brend je evoluirao, ali je uvijek ostao vjeran svojim temeljnim principima - kvalitetu, inovaciji i dizajnu.

Ono što izdvaja Brabantiu od drugih brendova je njihova predanost kvalitetu. Svaki proizvod prolazi kroz stroge testove kvaliteta kako bi osigurali da kupci dobijaju samo najbolje. Uz to, svi Brabantia proizvodi dolaze s garancijom od čak 10 godina, što je jasan pokazatelj njihovog povjerenja u trajnost i pouzdanost svojih proizvoda.

image-responsive

Ali Brabantia nije samo kvalitet, već i estetika. Njihov besprijekoran dizajn nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi se uklopio u moderni životni stil, dodajući notu elegancije i stila u svaki dom. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnim kuhinjskim dodacima, praktičnim kantama za smeće ili izdržljivim peglama, Brabantia nudi širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

image-responsive

A sada, uz posebnu ponudu, Brabantia proizvode možete nabaviti na lakši način nego ikad prije. S ponosom objavljujemo da sada možete kupovati Brabantia proizvode na 12 mjesečnih rata, čineći luksuz i kvalitet dostupnim svima. Ova ponuda čini da svako može uživati u vrhunskim proizvodima bez ikakvih kompromisa.

Brabantia proizvode možete pronaći u maloprodajnoj radnji Sofa Bed, smještenoj u Ul Džordža Vašingtona 3/19 Podgorica, gdje ljubazno osoblje stoji na raspolaganju da vam pomogne u odabiru najboljih proizvoda za vaš dom. Takođe, proizvode možete poručiti i putem njihovog web shopa na adresi sofabed.co.me, i to uz mogućnost kupovine na 12 rata.

image-responsive

Pružite svojoj kuhinji dozu stila i funkcionalnosti uz Brabantiu.

Neka vaš dom postane mjesto gdje se tradicija susreće sa savremenim dizajnom, gdje kvalitet traje generacijama.