kupuj na rate Kupuj na rate
kupuj na rate Usluga isporuke
kupuj na rate Sastavljanja namještaja
 
Oplemenite Vašu oazu sa 20% popusta na kvalitetan baštenski nameštaj

Dragi naši ljubitelji otvorenih prostora,

Uprkos sezoni koja polako ulazi u svoj završni dio, ljepota vaših bašti, terasa i verandi nikada ne prestaje. Zato smo za vas pripremili nešto posebno - akciju od 20% na naš ekskluzivan baštenski namještaj.

Sada je savršen trenutak da unesete svježinu, komfor i eleganciju u svoj prostor na otvorenom, po cijeni koja će vas oduševiti.

image-responsive

Kvalitetan baštenski namještaj je ključ za stvaranje ugodnog okruženja za opuštanje, druženje i uživanje na suncu.

A kada kažemo kvalitet, mislimo na trajnost, izdržljivost i estetiku. Naša kolekcija baštenskog namještaja je stvorena sa ljubavlju prema detaljima i posvećenošću kvalitetu.

image-responsive

Zašto sada treba da razmislite o baštenskom namještaju:

  • Povoljne cijene: Sada je pravi trenutak da se opremite jer su cijene niže nego ikada. Naša 20% akcija će vam pomoći da uštedite, a istovremeno dobijete vrhunski namještaj.

 

  • Povećajte vrijednost svog doma: Kvalitetan baštenski namještaj ne čini samo vaše spoljašnje prostore ljepšim, već i podiže vrijednost vašeg doma. To je investicija u udobnost i stil.

 

  • Poboljšajte kvalitet vremena provedenog napolju: Ne postoji bolji način da iskoristite lijepo vrijeme nego uživajući na udobnom baštenskom namještaju. Dodajte udobne jastuke i stvorite savršeno mjesto za opuštanje i druženje sa porodicom i prijateljima.

 

  • Personalizacija: Naša kolekcija nudi različite stilove, materijale i boje, tako da možete pronaći savršen komad koji odražava vaš lični ukus.

 

image-responsive

Kako urediti svoj spoljni prostor:

  • Klasična elegancija: Drveni baštenski nameštaj sa mekim jastucima stvara toplinu i šarm na svakoj terasi. Dodajte saksije sa cvijećem i stvorite idiličnu atmosferu.

 

  • Moderan minimalizam: Aluminijumski ili metalni namještaj u neutralnim tonovima stvara čist i moderan izgled. Dodajte bijelu tendu za dodatnu zaštitu od sunca.

 

  • Bohemski raj: Etnički uzorci, jarki jastuci i niski stolovi stvaraju opuštajuću atmosferu za ljetnje koktele i piknike.

 

Sada, kada znate zašto je vrijeme da unaprijedite svoj spoljni prostor i kako to možete postići, posjetite našu prodavnicu i istražite našu široku ponudu kvalitetnog baštenskog namještaja.

image-responsive

Ne zaboravite da je akcija sa 20% popusta na snazi samo dok traju zalihe, zato ne čekajte!

Oplemenite svoju oazu i uživajte u toplim danima i svježim noćima. Hvala što ste dioo naše zajednice, i neka vam bašta postane omiljeni kutak za opuštanje.

Proizvode možeš poručiti putem sajta sofabed.co.me ili nas posjetiti u Ul. Džordža Vašingtona 3/19 Podgorica.