kupuj na rate Kupuj na rate
kupuj na rate Usluga isporuke
kupuj na rate Sastavljanja namještaja
 
Zaštita okoline u svakoj šoljici kafe

Termos, taj neizostavni pratitelj u hladnim zimskim danima ili vrućim ljetnim avanturama. Ova čudesna posuda dizajnirana je da zadrži temperaturu vašeg napitka duže nego što biste to očekivali. Namijenjeni za očuvanje temperature tečnosti, bilo da se radi o vrućem čaju, kafi, supi, hladnom voćnom soku, ledenom čaju ili vodi. Bez obzira na vašu preferenciju, termos je pouzdan saputnik za održavanje idealne temperature vašeg napitka.

Osim udobnosti i praktičnosti, termosi takođe doprinose zaštiti okoline. Korištenjem termosa, smanjujete potrebu za kupovinom napitaka u jednokratnim plastičnim ili kartonskim posudama, čime doprinosite manjoj proizvodnji otpada.

U današnjem svijetu u kojem sve više cijenimo očuvanje životne sredine, pronalaženje održivih i praktičnih rješenja postaje prioritet. Dvije vodeće marke, Brabantia i 24 Bottles, zajedno pružaju inovativne termose koji ne samo da održavaju vaše napitke toplima (ili hladnima) nego i čuvaju našu planetu.

U ovom blogu istražujemo kako ovi brendovi doprinose očuvanju okoline.

Stil i održivost u jednom

image-responsive

Brabantia, poznata po svom elegantnom i funkcionalnom dizajnu, proširuje svoj uticaj i na očuvanje okoline. Njihovi termosi, osim što su vizualno privlačni, izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji traju dugi niz godina. Što to znači? To znači manje nepotrebnog otpada i manje potrebe za zamjenom termosa svako malo. S Brabantia termosima, možete smanjiti svoj ekološki otisak i istovremeno uživati u svježim napicima bilo gdje i bilo kada.

Ponovna upotreba na najbolji način

image-responsive

24 Bottles je brend s posebnom posvećenošću očuvanju okoline. Njihovi termosi su prava ikona održivosti. Izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, što znači da su izdržljivi i laki za održavanje. No, ono što 24 Bottles čini posebnim jest njihova predanost smanjenju upotrebe jednokratnih plastika. Korištenjem njihovih termosa, doprinosite smanjenju količine plastike koja zagađuje u okolinu. Osim toga, 24 Bottles nudi raznolik spektar boja i uzoraka, omogućavajući vam da izrazite svoj stil i doprinesete očuvanju okoline istovremeno.

Čuvajte okolinu sa stilom

image-responsive

Kada se radi o termosima, Brabantia i 24 Bottles nude više od samo očuvanja temperature vašeg napitka. Oni nude održive alternative koje promovišu očuvanje okoline. Bez obzira jeste li na poslu, izletu ili kod kuće, Brabantia i 24 Bottles termosi čuvaju vaše napitke i čuvaju životnu sredinu.

Odlučujući se za ove brendove, ne samo da ćete uživati u vrhunskom kvalitetu, već ćete takođe aktivno učestvovati u zaštiti okoline. Kroz održive proizvode i dugotrajnost, Brabantia i 24 Bottles pozivaju nas da razmislimo o našim navikama i pridružimo se borbi za bolju budućnost naše planete.

Kupovinom Brabantia i 24 Bottles termosa, ne samo da ćete uživati u toplim ili hladnim napicima, već ćete biti dio rješenja za očuvanje okoline.

Zajedno, možemo napraviti razliku i oblikovati održiviju budućnost.

Proizvode možeš poručiti putem sajta sofabed.co.me ili nas posjetiti u Ul. Džordža Vašingtona 3/19 Podgorica.